Архіви за місяць: Серпень, 2023

Пітон: одна з найбільших змій у світі – фото, опис, цікаві факти

Пітон – фото, опис, цікаві факти

Пітон – неотруйна, але доволі небезпечна змія Старого Світу. Більшість її різновидів мають доволі великі габарити та міцне м’язисте тіло, яким стискають свою здобич. Проте деякі поціновувачі екзотичних тварин полюбляють тримати цих змій як домашніх улюбленців.

Тварини Німеччини: ТОП-25 види фауни країни – фото, назви, опис

Тварини Німеччини – фото, назви, опис

Німеччина – європейська країна, відома своїми гірськими ландшафтами та мальовничими замками. Вона є найбільш заселеною державою Європейського Союзу, при цьому дика природа тут не менш дивовижна, ніж старовинні міста. Нижче наведені найбільш відомі тварини Німеччини з фото та описом та загальна характеристика фауни країни.

Сайгак: антилопа з великим носом – фото, опис, цікаві факти

Сайгак – фото, опис, цікаві факти

Сайгак степовий або сайга татарська (сугак) – рідкісна антилопа степів, яка має незвичний вигляд через великий ніс, схожий на хобот слона. Раніше ці тварини були доволі поширені на теренах Європи та Азії, проте наразі вони належать до видів, що зникають. В Україні сайгак зник ще у 19 ст. через полювання людей.

Осінні квіти: ТОП-20 види – фото, назви, опис, цікаві факти

Осінні квіти - фото, назви, опис

Осінь вражає різноколірними барвами. Проте не лише золотисто-багряне листя створює надзвичайно чарівну атмосферу цієї пори року. Осінні квіти у дивовижній палітрі фарб відіграють не останню роль. Вони зачаровують безліччю яскравих кольорів та надають садам восени по-справжньому казкової атмосфери.

Полоз ескулапів чи лісовий: найдовша змія Європи – фото та опис

Полоз ескулапів чи лісовий – фото та опис

Полоз ескулапів чи лісовий – одна з найдовших змій на теренах Європи. Він може здатися величезним та страхітливим, але насправді це неотруйний та нешкідливий вид.

Колібрі: дивовижна дрібна пташка – фото, опис, ТОП-7 цікаві факти

Колібрі – фото, опис, цікаві факти

Колібрі – дивовижні маленькі пташки, що походять з Америки та широко розповсюджені у тропічних лісах. Вони змахують крилами до 80 разів на секунду та через різноколірне забарвлення нагадують мерехтливі райдужні плямки у повітрі.